Παγκοσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών 2018

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας κατά των Ναρκωτικών η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου,  το Κέντρο Πρόληψης ΠΝΟΗ –ΟΚΑΝΑ και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Μυτιλήνης πρόκειται να συνδιοργανώσουν δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινότητας στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης (Ερμού) και στο αμφιθέατρο της Μαρίνας Μυτιλήνης

Συγκεκριμένα:

-        Από τις 19 έως τις 26 Ιουνίου στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης (Εθνική Τράπεζα), θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο από το προσωπικό  των υπηρεσιών Κέντρο Πρόληψης ΠΝΟΗ-ΟΚΑΝΑ , ΚΕΘΕΑ- Μυτιλήνης) με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού ομίλου «Στέγη Θεοφίλου».

 

-         Στις 22 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη μουσική μπάντα του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο αμφιθέατρο στη Μαρίνα Μυτιλήνης.

 

Ευχαριστούμε για την ευγενική υποστήριξη τις εταιρίες: AEGEAN AIRLINES AE και  HELLENIC SEAWAYS.

Για την επικοινωνιακή υποστήριξη την ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ, καθώς επίσης τα τοπικά ραδιόφωνα της Μυτιλήνης, Αίολος ράδιο, Kiss FM, Astra radio και new pixels για τη συμβολή τους στις εκδηλώσεις ως χορηγοί επικοινωνίας.